Hieronder vindt u de deelnemers aan de Reuzedei 2019. De pagina wordt dagelijks bijgewerkt. Wil je ook deelnemen, klik snel op > wilt u deelnemen < en doe mee aan de leukste en gezelligste dag op het gebied van duurzaam wonen, leven en werken.

Spijkerman Keurslager Akkrum
Spijkerman Keurslager Akkrum

Keurslagerij Spijkerman is al jaren bezig met het maken van de beste kwaliteitsproducten, denk hierbij aan een uitgebreide droge worst & rauwe ham assortiment. De friese droge worst is de specialiteit van onze worstmakerij, dagelijks zijn we bezig met het maken van de lekkerste droge worst van 1e kwaliteits rund- en varkensvlees. Al diverse keren is deze worst ook met goud bekroond.

Lees meer
Marten Boonstra De Echte Bakker
Marten Boonstra De Echte Bakker

Echte Bakker Boonstra heeft winkels in De Knipe en Heerenveen. Vanuit onze winkels zijn wij u graag tot uw dienst. Ons assortiment is breed en regelmatig worden nieuwe producten geïntroduceerd om de consument telkens weer te verrassen.

Het team van Echte Bakker Boonstra staat voor u klaar!

Lees meer
Willem Meesters Honing
Willem Meesters Honing

Heerlijke honing rechtstreeks van de imkerij!

Switch
Switch

Fitness en bewegen doen wonderen voor je lichaam, en geest. Je voelt je lekkerder, sterker en meer ontspannen. Maar fitnessen houd je alleen vol als het iets is waar je naar uitkijkt. Daarom hebben we bij Switch Akkrum gekozen voor fitnessvormen die leuk zijn om te doen en die je daarom eenvoudig volhoudt.

Lees meer
Leefstijl-lokaal Akkrum
Leefstijl-lokaal Akkrum

ADVIES OP MAAT | Een gezond leef patroon, vanuit mijn leefstijl lokaal te Akkrum!

Lees meer
Op 'e rit, opruimen en ordenen
Op 'e rit, opruimen en ordenen

Weer op 'e rit met je ruimte, administratie en je tijd.

Tea Rodenburg, de huishoudcoach van Op 'e rit uit Akkrum, biedt praktische organizing-hulp aan huis in heel Friesland door een doelmatige aanpak, het geven van adviezen en coaching tijdens en tussen sessies.

Lees meer
Cocoon Concept Store
Cocoon Concept Store

Dit is een plek waar je inspiratie op kunt doen om je leven wat groener te maken. Een winkel waar je juist die dingen kunt vinden waar wij het ``Love at first sight`` gevoel bij hebben. Nieuw design en mooie vintage items. Bij ons vind je ecologische,- en in eerlijke omstandigheden vervaardigde producten. Kortom een winkel met een passie. Een droom die uitkomt.

Lees meer
Thuistoko Mardjantie
Thuistoko Mardjantie

Thuis Toko Mardjantie kookt vanuit het Stationspand in Akkrum Indonesisch eten. Volgens authentieke recepten en altijd vers. Wil je een workshop of laat jij je liever verrassen met een catering of afhaalmenu. Thuis Toko Mardjantie verzorgt de Indonesische keuken naar wens en smaak.

Lees meer
Friezy Yoghurt
Friezy Yoghurt

Wat begon als ‘een leuk idee’, bleek te groeien tot een serieus plan. Een plan wat uiteindelijk vorm gekregen heeft in onze eigen onderneming: ‘Friezy Yoghurt‘ Van een caravan hebben wij een prachtige Foodtruck in stijl gemaakt, waarmee we graag uw festival of feest op komen vrolijken.

Lees meer
Ravottuh
Ravottuh

Het team van Ravottuh ontwikkelt en draagt zorg voor de uitvoering van avontuurlijke, groene speelterreinen voor kinderen in de stad. Wij koppelen hieraan een 3 jaar durend programma rondom participatie, programma, onderhoud en beheer.

Lees meer
Fairtrade Gemeente Heerenveen
Fairtrade Gemeente Heerenveen

Sinds 2016 mag de gemeente Heerenveen zich officieel Fairtrade gemeente noemen. In een Fairtrade gemeente zorgen inwoners, bedrijven, winkels en lokale overheid samen voor eerlijke handel.

Lees meer
Hubo Akkrum
Hubo Akkrum

Wij zijn een winkel vol vakmanschap. Voor iedere klus hebben wij de juiste spullen. Wilt u de klus graag uitbesteden, dan kan dat door ons worden uitgevoerd. Met onze experts is het altijd goed geregeld. Kortom u vindt alles onder één dak. Hoe kunnen wij u helpen?

Lees meer