deelnemers

 Hieronder tref je aan de deelnemers van de Reuzedei 2017.

Rabobank
Rabobank

Mensen en bedrijven realiseren de meeste impact met duurzame ontwikkeling als ze samen optrekken, een aandeel nemen in elkaar. Bij die verduurzaming wil de Rabobank klanten en hun omgeving versterken.

Lees meer
De Boer Akkrum
De Boer Akkrum

Met de zonne-energiehype zit er heel wat kaf onder het koren.
Het is namelijk wel de bedoeling dat zonnepanelen 25 jaar energie leveren en niet na 5 jaar moeten worden vervangen. Goedkoop is duurkoop.

Lees meer
Kooiker E Mobility
Kooiker E Mobility

Met de slogan ‘Komt jo mobiliteit yn't nauw? Kom nei Mango yn Grou', presenteert Electric Mobility Fryslân als grootste kenniscentrum van het noorden op dat gebied, een zeer uitgebreide range aan elektrische vervoermiddelen.

Lees meer
Cocoon Concept Store
Cocoon Concept Store

Cocoon Concept Store is een droom die uitkomt!
Dit is een plek waar je inspiratie op kunt doen om je leven een beetje “groener” te maken. Een winkel waar je juist die dingen kunt vinden waar wij het “love at first sight” gevoel bij hebben. Van mooie handgemaakte tassen tot stoere eco wollen plaids tot aan duurzame accessoires voor in huis of passend bij je outfit.

Lees meer
Bliuw yn Balâns
Bliuw yn Balâns

Streef je naar een gezonde(re) leefstijl? Geen dieet maar aanpassen van je leef- en eetgewoonten. Wil je weten wat de fabels en wat de feiten zijn over voeding en bewegen? Maak kennis met mijn coach methode en BLIUW YN BALÂNS

Lees meer
Zon voor Friesland
Zon voor Friesland

Zon voor Friesland is een initiatief van zonne-energieleveranciers Tautus en enie.nl. In samenwerking met Culturele Hoofdstad 2018 en de Friese Rabobanken.

Lees meer
123superfoods
123superfoods

Superfoods zijn een ideale aanvulling op het voedingspatroon omdat ze veel voedingsstoffen bevatten! Eet daarnaast gezond & gevarieerd en je lichaam zal je dankbaar zijn!

Lees meer
Stimuleren elektrisch & hybride varen provinsje Fryslân
Stimuleren elektrisch & hybride varen provinsje Fryslân

SEFF is de stichting in Fryslân waar kennisinstellingen, de watersportrecreatie en -branche en organisaties uit de recreatie-, natuur- en milieu-sector in participeren.

Lees meer
OrangeGas
OrangeGas

Positieve energie. Daar draait het om bij OrangeGas.

Lees meer
Fairtradegemeente Heerenveen
Fairtradegemeente Heerenveen

Sinds vorig jaar mag de gemeente Heerenveen zich officieel Fairtrade gemeente noemen. In een Fairtrade gemeente zorgen inwoners, bedrijven, winkels en lokale overheid samen voor eerlijke handel.

Lees meer
Wiersma Olie & Techniek BV
Wiersma Olie & Techniek BV

Wiersma Olie & Techniek is officieel dealer van Future Fuels. De producten van Future Fuels zijn beter voor het milieu, beter voor de motor en beter voor u. Ssynfuel+ is de eerste en enige duurzame diesel op synthetische basis die de wereld van milieu en techniek volkomen verenigt.

Lees meer
Mooglik
Mooglik

Mooglik wil praktische oplossingen aanbieden en de gehele uitvoering voor de klant doen. Veel van onze klanten kiezen voor een gefaseerde weg naar een energieneutrale en gasvrije woning. Mooglik wil op termijn graag zgn. off-grid concepten aanbieden. Dat betekent dat je helemaal los bent van het stroom en gasnetwerk.

Lees meer
Marten Boonstra De Echte Bakker
Marten Boonstra De Echte Bakker

Echte Bakker Boonstra heeft winkels in De Knipe en Heerenveen. Vanuit onze winkels zijn wij u graag tot uw dienst. Ons assortiment is breed en regelmatig worden nieuwe producten geïntroduceerd om de consument telkens weer te verrassen.

Het team van Echte Bakker Boonstra staat voor u klaar!

Lees meer
De Streekboer
De Streekboer

De drie die in 2015 De Streekboer oprichtten, zetten zich vandaag de dag nog met dezelfde enthousiasme en bevlogenheid in voor De Streekboer. Janco vanuit zijn medische kennis, Thijs vanuit zijn ervaring als melkveehouder en Sandra met haar achtergrond in voedselbeleid en -systemen.

Lees meer
Leefstijl-lokaal Akkrum
Leefstijl-lokaal Akkrum

ADVIES OP MAAT
Een gezond leef patroon, vanuit mijn leefstijl lokaal te Akkrum!

Lees meer
Maarsingh & van Steijn
Maarsingh & van Steijn

Onze specialisten behandelen vanuit de gedachte dat ieder mens kan floreren en daarvoor is het van belang om te weten wie iemand echt is. Florerende mensen zijn niet alleen gelukkiger, maar dragen ook actief bij aan hun omgeving. Ze voeden de wereld om zich heen.

Lees meer
GoodBugFood
GoodBugFood

(H)EERLIJKE GEZONDE DUURZAME PROTEÏNE
Eetbare insecten en insectenproducten van GoodBugFood zijn een gezond, duurzaam en vooral een (h)eerlijke alternatieve proteïne bron. Ja, de gedachte is even wennen maar door 80% van de wereldbevolking worden al insecten gegeten.

Lees meer
Silersshop
Silersshop

Slijterij midden in het centrum van het watersportdorp Grou. Met een breed assortiment (400) wijnen, bijzondere whisky's (300) en vele nieuwe en oude distillaten uit binnen- en buitenland, waaronder ons eigen Silersbitter.

Lees meer
Kaashuys Akkrum
Kaashuys Akkrum

Een kleine delicatessen winkel met heerlijke lekkernijen zoals vele Hollandse kazen, buitenlandse kazen, wijn, olijven, Franse worstjes, vers gebrande noten en nog zoveel meer. Ook voor een geschenkpakketje kunt u bij ons terecht. Binnenkort iets te vieren of geeft u een feestje? Ook daar kunnen wij voor de hapjes zorgen.

Lees meer
Op ’e rit, opruimen en ordenen
Op ’e rit, opruimen en ordenen

Weer op 'e rit met je ruimte, administratie en je tijd.

Tea Rodenburg, de huishoudcoach van Op 'e rit uit Akkrum, biedt praktische organizing-hulp aan huis in heel Friesland door een doelmatige aanpak, het geven van adviezen en coaching tijdens en tussen sessies.

Lees meer
Vrouwenzo
Vrouwenzo

Er is geen vrouw op de wereld die niet op een of ander moment in haar leven geconfronteerd wordt met klachten of problemen die samenhangen met hormonen. Hormonen bepalen in vele opzichten het leven van een vrouw. Bij mij krijg je inzicht in wat er speelt en wat jijzelf er aan kan doen.

Lees meer
Keurslagerij Spijkerman
Keurslagerij Spijkerman

Keurslagerij Spijkerman is al jaren bezig met het maken van de beste kwaliteitsproducten, denk hierbij aan een uitgebreide droge worst & rauwe ham assortiment. De friese droge worst is de specialiteit van onze worstmakerij, dagelijks zijn we bezig met het maken van de lekkerste droge worst van 1e kwaliteits rund- en varkensvlees. Al diverse keren is deze worst ook met goud bekroond.

Lees meer
Vitamine Bo
Vitamine Bo

Vitamine Bo maakt de lekkerste verse smoothies, eigen gemaakte soep, limonades, bekers met vers fruit vanuit een oude Citroën HY of Piaggio food truck. Deze hippe mobiele smoothiebar is een gezonde en lekkere invulling voor uw gasten tijdens diverse festivals en (sport)evenementen.

Lees meer
Willem Meesters
Willem Meesters

Heerlijke honing rechtstreeks van de imkerij!

Lees meer
Wereldwinkel Heerenveen
Wereldwinkel Heerenveen

Wereldwinkel Heerenveen opende in 1979 haar deuren. Inmiddels werken er zo'n 30 vrijwilligers bij de winkel op het adres Dracht 126. In onze winkel vindt u allerlei producten, zoals: sieraden, textiel, levensmiddelen, kunstnijverheid (beelden, glaswerk, tassen, houtsnijwerk, muziekinstrumenten, etc.), wierook, recycled papier, speelgoed en nog veel meer!

Lees meer
TrapJeSapje
TrapJeSapje

Is het ideologie, werk, hobby, PR of MVO? Eigenlijk van alles wat. Vanuit die verschillende gedachtes is TrapJeSapje ontstaan. Op een ludieke duurzame manier een gezonde lekkere snack aanbieden. Met eigen spierkracht 'trap' je op een fiets met een blender lekkere ingrediënten tot een smoothie.

Lees meer
Image Placeholder
ABD Renault

De elektrische auto wint steeds meer aan populariteit en dat is natuurlijk niet voor niks. Met de steeds strengere milieu-eisen die aan auto's worden gesteld, de onrustige olieprijzen en global warming, is de elektrische auto een verstandige en duurzame keuze.

Lees meer
Doetie's geiten
Doetie's geiten

Kleinschalige geitenboerderij met kaasmakerij 'Tsiis fan Doetie'.

Lees meer
Toyota Leeuwarden
Toyota Leeuwarden

Wereldwijd rijden al 7 miljoen mensen een Toyota Hybride. Niet alleen voor het milieu, maar ook omdat hybride auto’s heel ontspannen rijden, zeer betrouwbaar zijn en hele lage gebruikskosten hebben. Van elke 10 hybride auto’s die wereldwijd verkocht worden, zijn er maar liefst 8 van Toyota.

Lees meer
Kalkvrij wonen
Kalkvrij wonen

Op zoek naar dé oplossing voor kalkaanslag? Heeft u genoeg van vervelende en schadelijke kalkaanslag in uw woning?

Lees meer
Energie service Friesland
Energie service Friesland

U wilt toch ook geld besparen op uw woning?

Lees meer
Boot Akkrum
Boot Akkrum

Boot Akkrum: dé online shop voor boten, motoren, trailers en nog véél méér...al méér dan 10 jaar een vertrouwd adres voor alles op het gebied van watersport!

Lees meer
IVN Lege Midden
IVN Lege Midden

Verwonderen over de natuur, dat is wat IVN-ers doen. Vraag je je af wat er gebeurt met een rups? Welke vogel daar zo mooi zingt? Met ons beleeft u het feest van de natuur. Jij weet toch nog wel hoe het voelt om in het gras te liggen?

Lees meer
Kookschool Petra's potten en pannen
Kookschool Petra's potten en pannen

Op 27 mei gaan we met verse ingrediënten gezonde snack workshops geven. O.a. werken we die dag met aardbeien en chocolade of zelfgemaakte eierkoeken die versierd kunnen worden.
.

Lees meer
Food care
Food care

Overal is informatie te vinden over voeding, écht overal! Alleen wat moet je met al deze informatie en is alles waar? Als je door de bomen het bos niet meer ziet, dan is de workshop echt iets voor jou!

Lees meer
Rineke Dijkinga
Rineke Dijkinga

Het voedsel op ons bord bepaalt voor een groot deel onze gezondheid. De kwaliteit van onze voeding is sterk afhankelijk van de gezondheid van onze leefomgeving. Met hart en ziel probeer ik daarom de boodschap te verspreiden: Met gezond oud worden kun je niet jong genoeg beginnen.

Lees meer
Kwekerij de Bascule
Kwekerij de Bascule

Voor dagelijks verse bloemen van het land ga je naar Kwekerij De Bascule en bloemenstal in Hommerts. We hebben een leuke pluktuin in Hommerts waar je zelf je seizoensbloemen, -groenten, fruit en kruiden kunt plukken. Kom langs voor een mooi en bijzonder veldboeket.

Lees meer
Bûtenguod
Bûtenguod

'Nature is our playground'. Bûtenguod is een webwinkel, maar we hebben ook een kleine showroom als extra service naar onze klanten. Dit is dus geen echte winkel waar je zelf rond kunt kijken, we begeleiden je altijd bij een bezoek.

Lees meer
Thuis Toko Mardjantie
Thuis Toko Mardjantie

Thuis Toko Mardjantie kookt vanuit het Stationspand in Akkrum Indonesisch eten. Volgens authentieke recepten en altijd vers. Wil je een workshop of laat jij je liever verrassen met een catering of afhaalmenu. Thuis Toko Mardjantie verzorgt de Indonesische keuken naar wens en smaak.

Lees meer
SARI Fair Fashion
SARI Fair Fashion

SARI is hèt adres voor fair fashion. Duurzame kleding en accessoires gemaakt met respect voor mens en milieu. Bij kleding vindt u meer informatie over de kleding merken die we voeren. Iedere SARI winkel maakt een eigen keuze in de collectie.

Lees meer
Hannah Tricotage
Hannah Tricotage

Wij van HANNAH TRICOTAGE maken kleurige, gebreide kleding en accessoires voor jong en oud. Wij willen u kleuren aanbieden, die u flatteren en u op de kaart zetten! In glanskatoen hebben we wel 40 kleuren tot onze beschikking, waarmee gecombineerd wordt.

Lees meer