PRIJSVRAAG Duurzame Reus 2018

Elk jaar start de Reuzedei met een lezing van de Duurzame Reus in de Terptsjerke. Traditiegetrouw hebben al heel wat beroemde Reuzen de aftrap van de Reuzedei mogen doen. De organisatie van de Reuzedei nodigt altijd iemand uit die landelijk bekend is en een deuk in een pakje boter heeft geslagen op het terrein van Duurzaamheid. De kerk zit vanaf de eerste lezing altijd afgeladen vol, het heeft in Fryslân al geleid tot veel inspiratie! We zijn heel trots op het rijtje van duurzame reuzen. Ook voor dit jaar hebben we weer een bijzondere reus gevonden, waar we heel blij mee zijn. Ben jij ook benieuwd wie de reus dit jaar is? Volg ons dan via Facebook, Instagram en Twitter en wie weet raad jij de identiteit van onze duurzame reus van 2018 wel en win je een fantastische prijs.

Organisatie is van deelname uitgesloten.

Related Post