Een Warm Welkom – helpt u de natuur ook een handje mee?

Een Warm Welkom is een project van Bewoners uit Akkrum en omgeving!

U zelf kunt die alledaagse, maar o zo bijzondere natuur in de directe omgeving Een Warm Welkom heten: in de eigen tuin. Of het nou een postzegel is of een grote tuin, of je nou veel doet of maar 1 ding: u kunt in uw eigen tuin een bijdrage leveren aan de biodiversiteit. En als we dit jaar allemaal iets extra’s doen, dan is dat bij elkaar opgeteld al flink wat.

Om u te inspireren hebben de organisatoren van Een Warm Welkom tijdens de Reuzedei – op 27 mei a.s. – tussen 13.00 en 15.00 u een route uitgestippeld langs een aantal Akkrumer tuinen. Publieke tuinen en particuliere. Misschien brengt het u op een paar ideeën! U kunt de route ophalen bij de stand van Een Warm Welkom. Daar ligt ook een gratis boekje voor u klaar met Tips voor de Tuin en interessante websites. De kinderen kunnen er een vogelnestje in elkaar timmeren en … er zijn leuke prijzen te winnen!

Een Warm Welkom kwam tot stand dankzij de ondersteuning van De Vlinderstichting, It Lege Midden en Kening fan e Greide, Plaatselijk Belang Akkrum-Nes, It Fryske Gea, Natuurmonumenten, Vogelbescherming, Vivara, IVN De Lege Midden en de Stichting Beekdallandschap Koningsdiep | de Nije Boarn.

Related Post