Superreus 2017

WIE WORDT SUPERREUS 2017?

Tijdens de laatste Reuzedei werd voor het eerst de Sinnestriel uitgereikt. De Sinnestriel is een prijs voor degene die zich onderscheidend inzet voor duurzaamheid. Dit kan zijn op het gebied van voedsel, gezondheid, energie, mobiliteit, afval…..noem maar op. De prijs is vorig jaar toegekend aan Sjirk de Vries. Sjirk is in de Terptsjerke tijdens de Reuzedei door wethouder Siebenga beloond voor zijn tomeloze inzet de bermen in en rondom Akkrum vrij van zwerfafval te houden. Daarmee mag deze bekende verschijning zich voortaan SUPERREUS noemen, een eeuwige titel waar hij trots op mag zijn!

Ook dit jaar wordt er weer een SUPERREUS in het zonnetje gezet. Maar wie gaat dat worden? Dat kunt u meebepalen. Nomineer een persoon, bedrijf of organisatie en de jury maakt tijdens de komende Reuzedei bekend wie dit jaar de Sinnestriel mag ontvangen. Mail uw nominatie voor Superreus 2017 met een korte motivering naar: secretariaat@reuzedei.nl

Related Post