Boekenkist – nu ook in Akkrum!

Sinds vorige week staat er bij Heer van Zuijlen op It Heechein 28 een grote witte kist – de boekenkist. Dit initiatief is tijdens de afgelopen Reuzedei opgezet en uitgedacht door Wiepkje Kooistra en Lutske Kroes. Het idee voor een mogelijkheid om boeken te ruilen bestond al een tijdje, maar toevoer van boeken en een vaste locatie ontbraken nog. Op de Reuzedei zijn veel boeken gedoneerd en met de bereidheid van Jeroen van Zuijlen om de boekenkist bij hem voor de deur neer te zetten, is ook de locatie een feit. Midden in het dorp, toegankelijk voor iedereen! De boeken kunnen geruild worden voor een ander boek of voor 2 euro in het potje. Van het geld dat hiermee wordt opgehaald, zal de kist ook in de toekomst worden gevuld.

Akkrum is hiermee een mooi initiatief rijker. Wij wensen iedereen veel leesplezier!

NB: mocht je nog boeken hebben die je graag wilt doneren, dan kan dit op Sake Visserstrjitte 47. Bij geen aanwezigheid zal er een kist staan waar de boeken in kunnen.

Related Post